Pressmeddelande

Som ni säkert vet så är min Olle en av männen bakom Silverskill – karriärsiten. De har nu publicerat sitt första pressmeddelande och det ska bli så spännande att se hur det växer. Så stolt!

Det tar tid att skapa ett riktigt bra CV och många känner osäkerhet i hur ett CV ska se ut och vad det ska innehålla. Upplägget måste vara rätt, informationen överskådlig och designen tilltalande för att en potentiell arbetsgivare ska bli intresserad. Det finns dock mycket tid att spara genom att låta någon annan producera ditt CV. Silverskill erbjuder en kostnadsfri CV-generator där du fyller i dina uppgifter, anställningar och utbildningar, klickar på ‘Skapa CV’ och får direkt ut ett prydligt CV i PDF-format som du genast kan skicka till arbetsgivare.

Silverskill innehåller så många bra finesser – sånt man helt enkelt inte alltid tänker på själv när man söker jobb. Grymt jobbat!

Här är en liten bit av mitt eCV. Här kan ni se resten. :)

eCV

Annonser

2 Comments

Lägg till →

  1. Tack för tipset kusin! Tyvärr kan jag inte leva utan filmjölk, insåg det efter ett år i Australien ;). Du får hojta till om du kommer till Stockholm i sommar. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: