Press

SVT
SVT gjorde ett reportage om mig och Carl Adam där vi lyfter våra olika perspektiv på ämnet relationsvåld. Klicka på bilden för att se reportaget.

SVT

Vem är jag? Podcast
Carl Adam Tillberg driver podcasten Vem är jag? där vi i ett avsnitt diskuterar relationsvåld ur olika perspektiv och även vår gemensamma sjukdom, bipolär diagnos samt missbruk. Vi pratar även om våra gemensamma bokprojekt. Klicka på bilden för att lyssna.

Manligt & Skamligt Podcast
31 mars 2016 sändes en podcast där jag intervjuades om både mitt liv samt om relationsvåld. Jag berättade min historia och svarade även på en lyssnarfråga om hur en tjej på ett lindrigt sätt kan ta sig ur en destruktiv relation. Klicka på bilden för att lyssna.
12919767_1579429709014988_8204519202621870770_n

24Corren
17 mars 2015 uppmärksammades jag och Emilia av den lokala tv-kanalen 24Corren. Vi berättade om höstens pilotprojekt vi ska driva tillsammans med Folkungaskolan, som vi hoppas kunna sprida även till andra skolor i fortsättningen. Klicka på bilden för att se reportaget.
Untitled

Linköpingsposten
25 februari 2015
uppmärksammades jag, Emilia och Paulina i lokaltidningen Linköpingsposten. Vi berättade om pilotprojektet vi ska driva under hösten 2015 tillsammans med Folkungaskolan, där vi ska interagera med eleverna om ämnen som respekt, sex och våld. Klicka på bilden för att läsa artikeln.
Original

TV4 Nyheterna
6 mars 2014 sändes ett reportage om min bok där jag berättade att jag med den vill hjälpa andra utsatta samt uppmana fler till att bearbeta sitt eget trauma. Klicka på bilden för att se reportaget.TV4 1
Extra Östergötland
10 april 2013 uppmärksammades jag i lokaltidningen Extra Östergötland. Där berättade jag om min bok och min egen historia. Klicka på bilden för att läsa artikeln.
1
East FM

15 maj 2013 gästade jag East FM och deras program GIRLS. Jag berättade även där om boken och min historia.


28 maj 2013 var jag åter gäst i programmet GIRLS på East FM där vi fortsatte prata om relationsvåld och framför allt självkänsla.

Östgöta Correspondenten
30 maj 2013 publicerades en notis med tillhörande bild i Östgöta Correspondenten på mig och programledare Elli Moback på East FM. Där titulerades jag som författare och det framgick att jag söker förläggare som vill publicera min bok.

image

Anna Skipper
1 oktober 2012 skrev Anna Skipper ett inlägg om mig i sin blogg. Hon vill trycka på att kvinnomisshandel förekommer även på ”fina gatan”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s